Februari 2015

Ankarhagen bygger ny anläggning åt Ryds Bilglas

Under det första kvartalet i fjol stod det klart att Ryds Bilglas AB tecknar ett tioårigt hyresavtal med Ankarhagen i lokaler på Våxnäs Industriområde i Karlstad. Sedan dess har det pågått ett intensivt arbete med att uppföra den nya byggnaden för Ryds Bilglas verksamhet. Nu är det dags för Ryds Bilglas att slå upp portarna till de helt nybyggda lokalerna.

- Det har pågått ett intensivt arbete under nästan ett år med att uppföra byggnaden utifrån vår hyresgästs verksamhet och önskemål. Vi vill tacka RydsBilglas för ett effektivt och gott samarbete och ser fram emot att ha dem som hyresgäster många år framöver, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri.Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övrigaMellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies