April 2016

Västerås Stad och Opus bilprovning är nya hyresgäster till Ankarhagen

I maj 2015 förvärvade Ankarhagen den vakanta fastigheten Hjulsmeden 5 i Västerås av ett danskt konkursbo. Nu står det klart att Västerås Stad och Opus bilprovning blir nya hyresgäster på området. Ankarhagen kommer att genomföra lokalanpassningar av ytan om 330 kvadratmeter åt Västerås Stad och ytan om 305 kvadratmeter åt Opus under sommaren med beräknad inflyttning under hösten.

För ett drygt år sedan förvärvade fastighetsföretaget Ankarhagen Hjulsmeden 5 i Västerås. Fastigheten ligger centralt i Bäckby Industriområde med fina lokaler bestående av öppna ytor med goda anpassningsmöjligheter.

I och med de nya hyresavtalen med Västerås Stad och Opus bilprovning har Ankarhagen hyrt ut 1300 kvadratmeter lokalyta sedan förvärvet av fastigheten Hjulsmeden 5 i maj 2015.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies