MAJ 2023

Pop Retail hyr lokaler i Sjövinden 3

Ankarhagen välkomnar säsongsgrossisten Pop Retail AB som hyresgäst till 571 kvadratmeter lageryta på Örsholmen i Karlstad. 

Ankarhagen och företaget Pop Retail AB har tillsammans tecknat ett tre-årigt avtal för nya lokaler i fastighet Sjövinden 3 på Blekegatan 6 i stadsdelen Örsholmen, Karlstad. Det lokala företaget erbjuder helhetslösningar till pop-up och mindre butiker och driver bland annat säsongsbutiker som ”The Christmas Store” och ”The Halloween store”. Örsholmen är ett expansivt industriområde i Karlstad, endast 10 minuter med bil från centrala Karlstad och 5 minuter med bil från E18.

Fastigheten Sjövinden 3 är energieffektiv med ett primärenergital på 65 kWh/m2, vilket motsvarar energiklass C. Pop Retail AB är ett välkommet tillskott till Ankarhagens verksamhet i Karlstad som för närvarande omfattar 16 fastigheter. ”

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies