JUNI 2019

Prinsens Lager erbjuder smarta förrådslösningar - hyr mark av Ankarhagen i Kristinehamn

Uppstickaren Prinsens Lager har som affärsidé att hyra ut fräscha containerförråd till låga priser. Förråden finns att hyra runt om i Sverige och snart kan företaget erbjuda värmlänningarna prisvärda containerförråd på Ankarhagens fastighet på Televägen 4 i Kristinehamn.

Intresset för smarta förvaringslösningar ökar, något Prinsens Lager tagit fasta på. Företaget grundades av syskonparet Högberg som är verksamma i bolaget vars ledning även består av näringslivstoppar som Lars-Johan Jarnheimer, Ulf Sandberg och Peter Nygårds.

- Vår bakgrund i IT-och servicesektorn har fått oss att ständigt fundera på hur man kan hitta nya lösningar i traditionella gammelbranscher. Idén till Prinsens Lager föddes då vi såg potential i alla fräscha containers som skeppas enkel väg till Sverige och blir stående i överflöd, säger Kristofer Högberg, en av grundarna till Prinsens Lager.

Ankarhagens vd Markus Sjövall är glad över att kunna tillhandahålla mark så att den innovativa förvaringslösningen kommer värmlänningarna till gagn.

- Idén bakom Prisens Lager är lika enkel som genial. Fräscha containerförråd i olika storlekar i citynära lägen som du kan köra bil till hela vägen fram. Vi är mycket imponerade av företagets snabba tillväxt och ser verkligen fram emot att ha dem som hyresgäster i Kristinehamn.

Från och med nu kan intresserade kunder boka ett containerförråd på Televägen 4 här: prinsenslager.se

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies