JUNI 2019

Prinsens Lager erbjuder smarta förrådslösningar - hyr mark av Ankarhagen i Kristinehamn

Uppstickaren Prinsens Lager har som affärsidé att hyra ut fräscha containerförråd till låga priser. Förråden finns att hyra runt om i Sverige och snart kan företaget erbjuda värmlänningarna prisvärda containerförråd på Ankarhagens fastighet på Televägen 4 i Kristinehamn.

Intresset för smarta förvaringslösningar ökar, något Prinsens Lager tagit fasta på. Företaget grundades av syskonparet Högberg som är verksamma i bolaget vars ledning även består av näringslivstoppar som Lars-Johan Jarnheimer, Ulf Sandberg och Peter Nygårds.

- Vår bakgrund i IT-och servicesektorn har fått oss att ständigt fundera på hur man kan hitta nya lösningar i traditionella gammelbranscher. Idén till Prinsens Lager föddes då vi såg potential i alla fräscha containers som skeppas enkel väg till Sverige och blir stående i överflöd, säger Kristofer Högberg, en av grundarna till Prinsens Lager.

Ankarhagens vd Markus Sjövall är glad över att kunna tillhandahålla mark så att den innovativa förvaringslösningen kommer värmlänningarna till gagn.

- Idén bakom Prisens Lager är lika enkel som genial. Fräscha containerförråd i olika storlekar i citynära lägen som du kan köra bil till hela vägen fram. Vi är mycket imponerade av företagets snabba tillväxt och ser verkligen fram emot att ha dem som hyresgäster i Kristinehamn.

Från och med nu kan intresserade kunder boka ett containerförråd på Televägen 4 här: prinsenslager.se

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER