Mars 2020

Samhall ny hyresgäst i Västerås – lokaler byggs om för storskalig tvätt- och textilservice

Samhall har i uppdrag att erbjuda personer med funktionsnedsättning utveckling genom arbete, vilket det finns stora möjligheter för i Västerås där företaget växer på tjänstesidan. Nu tecknar Ankarhagen sexårigt hyresavtal med Samhall som innebär att Ankarhagen anpassar lokaler för storskalig tvätt- och textilservice.

 Samhall har över 20 tvätterier runtom i landet för tvättservice åt både privata och offentliga verksamheter. Under hösten har Ankarhagen anpassat sin fastighet i stadsdelen Tunbytorp i Västerås för att passa Samhalls behov för att driva storskalig tvätt-och textilservice.

 - Vi utvecklar våra fastigheter och lokaler tillsammans med våra hyresgäster så att de passar just deras behov. För Samhalls del innebär det mycket specifika anpassningar med exempelvis skräddarsydda ellösningar för modern tvättutrustning, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 Ankarhagens hyresavtal med Samhall sträcker sig över sex år och lokalen ligger på Omformargatan 7. Inflyttning sker under hösten 2020.

 - Vi hoppas att Samhall ska trivas hos oss och är glada över att kunna erbjuda dem moderna lokaler att växa i, avslutar Markus Sjövall.

 OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övrigaMellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.


 

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies