SEPTEMBER 2021

Skanska hyr kontor på Örsholmen av Ankarhagen

Skanska flyttar in i fastigheten Östanvinden 4 efter behov av tillfällig kontorsyta. Med ett stort bestånd i området hade Ankarhagen möjlighet att snabbt tillgodose Skanskas omgående behov.

Markus Sjövall på Ankarhagen är glad över möjligheten att välkomna Skanska;

- Örsholmen är ett dynamiskt område med storaktivitet. Vi har funnits här länge och har idag tio fastigheter med en totalt uthyrningsbar yta om cirka 45 000 kvadratmeter i området. Detta ger oss goda möjilgheter till flexibla lösningar och vi är glada över att kunna erbjuda Skanska utrymme hos oss, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Skanska flyttar in i Östanvinden 4 från september och 5 månader framåt. Andra hyresgäster i fastigheten är Snabbgross, Landstinget, Lernia, Instabox och Stena.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies