Maj 2020

Skyddsrumsgrossisten växer – Ankarhagen anpassar lokalen för större lager

Skyddsrumsgrossisten, som tillverkar produkter och helhetslösningar för skyddsrum, har hyrt lokaler av Ankarhagen sedan 2019. För att tillgodose hyresgästens behov av större lageryta anpassar Ankarhagen nu angränsande lokaler vilket ger Skyddsrumsgrossisten dubbelt så stora lokaler.

 Skyddsrumsgrossisten utvecklar och producerar materiel för såväl civila som militära anläggningar med krav på fortifikatoriskt skydd och funktion.

- Vi har haft en starkt ökad orderingång vilket har medfört ett behov av en betydligt större lageryta. Ankarhagen har varit extremt tillmötesgående i arbetet med att hitta en lösning för detta, säger Anders Nilsson, VD påSkyddsrumsgrossisten.

Skyddsrumsgrossistens lokaler ligger i Ankarhagens fastigheten Nattvinden5 i Karlstad. Tillträde till den nya lokalen beräknas ske under sommaren 2020.

 OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies