MARS 2022

Steamwash flyttar tillbaka till Ankarhagens lokaler i Kristinehamn

SteamWash rengöringsteknik baserad på vattenånga och hetvatten har gjort företaget marknadsledare inom hållbar rengöring på kort tid. För ett tid sedan växte företaget ur Ankarhagens lokaler i Kristinehamn, men nu står det klart att SteamWash flyttar tillbaka till Ankarhagens lokaler och fortsätter tillväxtresan från Telefonvägen i Kristinehamn. Ankarhagen hälsar SteamWash varmt välkomna tillbaka.

Det går som tåget för SteamWash, företaget med en unik rengöringsmetod för B2B-segmentet baserad på vattenånga och hetvatten, helt utan rengöringsmedel. Ångmaskinerna förbrukar endast 20 liter vatten per dag, vilket motsvarar cirka två toalettspolningar. Tekniken lämpar sig väl för fasadtvätt, klottersanering, höghöjdstvätt och tvätt av bland annat kundkorgar och återvinningskärl.

- Vår framgång ligger i rengöringstekniken som är väldigt effektiv och lättarbetad, och på samma gång skonsam mot miljön. Våra kunder ser också att vårt arbetssätt innebär en kombination av rengöring och service och underhåll. Det känns mycket bra att vara tillbaka hos Ankarhagen som vi känner och uppskattar sedan tidigare, säger Robert Wakander på SteamWash.

SteamWash flyttar in i Ankarhagens fastighet Telefonen 1 på Telefonvägen 1 i Kristinehamn. Hyresavtalet för den 382 kvadratmeter stora lokalen löper på 3 år.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies