April 2020

Techstep Sweden flyttar till Ankarhagens lokaler på Örsholmen i Karlstad

Ankarhagen har tecknat ett treårigt avtal med Techstep Sweden AB, ett snabbväxande techföretag som erbjuder lösningar som gör det möjligt för företag att dra nytta av mobil teknologi. Lokalerna på Örsholmens industriområde i Karlstad ska användas som reparationsverkstad och lager.

- Det känns roligt att teckna avtal med ett innovativt techbolag som startade sin resa i Karlstad och idag är noterade på Oslobörsen. Vi har varit delaktiga i hela processen med att utforma lokalerna utifrån Techsteps önskemål, och hoppas de ska trivas hos oss som hyresgäst, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

De 265 kvadratmeter stora lokalerna i fastigheten Nattvinden 5 ska användas som reparationsverkstad och lager.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies