JULI 2021

TIER etablerar laddningshub hos Ankarhagen i Karlstad

Nu står det klart att TIER som hyr ut eldrivna skotrar, cyklar och mopeder i europeiska städer etablerar sig i Ankarhagens lokaler på Örsholmen. Den 570 kvadratmeter stora lokalen på Blekegatan 6 ska användas som laddnings-hub för den elektriska fordonsflottan. Ankarhagen välkomnar TIER som ny hyresgäst och hyresavtalet löper på 3 år.

Med uthyrning av elektriska fordon i över hundra städer är TIER Europas ledande leverantör av mikro-mobila lösningar. Inför etableringen i Karlstad letade TIER efter lokal i strategiskt läge med stor elkapacitet. Nu står det klart att valet faller på Ankarhagens fastighet Sjövinden 3 på Örsholmen.


- För oss kan det vara utmanande att hitta passande lokaler vid nyetableringar. Dels behöver vi goda logistik förutsättningar för att transportera våra fordon och dels krävs stora mängder el vilket långt ifrån alla lokaler är utrustade för. Örsholmen är idealiskt med Ankarhagen som en av de största hyresvärdarna, säger Magnus Mabler, etableringsansvarig på TIER.


TIER flyttar in på Blekegatan 6 under sommaren. Andra hyresgäster i samma fastighet är Hemglass, Cross Fit, Lifebox och Solstadens Marina. Välkomna TIER.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies