Augusti 2020

Ankarhagen välkomnar Petter Myrehed som ny fastighetschef

Ankarhagen rekryterar Petter Myrehed som fastighetschef. Petter som har lång erfarenhet av yrket kommer närmast från Unibail-Rodamco Westfield och P&E Fastighetspartner.

Fastighetsbolaget Ankarhagen befinner sig i en expansiv fas och är glada över att välkomna en ny medarbetare. I augusti börjar Petter Myrehed som har en gedigen erfarenhet som Asset Manager, bland annat från Unibail-Rodamco Westfield och P&E Fastighetspartner.

- Vi är glada över att Petter väljer att börja hos oss. Han är ett starkt tillskott till teamet och vi ser att Petters långa erfarenhet kommer att bidra med stort värde för oss och våra hyresgäster, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Petter är utbildad civilingenjör vid KTH.

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies