Ankarhagen välkomnar Petter Myrehed som ny fastighetschef

24.8.2020

Ankarhagen rekryterar Petter Myrehed som fastighetschef. Petter som har lång erfarenhet av yrket kommer närmast från Unibail-Rodamco Westfield och P&E Fastighetspartner.

Fastighetsbolaget Ankarhagenbefinner sig i en expansiv fas och är glada över att välkomna en nymedarbetare. I augusti börjar Petter Myrehed som har en gedigen erfarenhet somAsset Manager, bland annat från Unibail-Rodamco Westfield och P&E Fastighetspartner.

 - Vi är glada över att Petterväljer att börja hos oss. Han är ett starkt tillskott till teamet och vi seratt Petters långa erfarenhet kommer att bidra med stort värde för oss och vårahyresgäster, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 Petter är utbildad civilingenjörvid KTH.

 Om Ankarhagen

Ankarhagenär ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiellafastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri.Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övrigaMellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mälardalsregionen?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER