SEPTEMBER 2023

Västerås Fordon flyttar in hos Ankarhagen i Västerås

I september välkomnade Ankarhagen Västerås Fordon AB till sin nya bilhall i Tunbytorp, Västerås. Fastigheten är energieffektiv med en lokalyta på 800 kvadratmeter. Avtalstiden löper på 3 år.

I slutet av kvartal 3 slog Västerås Fordon upp dörrarna till sin nya bilhall i Tunbytorp i norra delen av Västerås. Den öppna, rotunda lokalen har plats för både showroom och kontor och är därmed en utmärkt lokal för bilhandlaren.

Västerås Fordon är en märkesoberoende fordonshandlare som säljer, köper, byter och förmedlar bilar. Fastigheten på Ormformargatan 6 har goda förbindelser, med närhet till både Riksväg 56 och E18.  

Fastigheten, Likströmmen 6 har grön finansiering och är energieffektiv med ett primärenergital på 60 kWh/m2, vilket motsvarar energiklass C. Nybyggnadsår är 2006 och byggnaden har fjärrvärme och förnybar el. Ankarhagen äger sammanlagt fyra fastigheter i Västerås.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies