APRIL 2023

WECL hyr lokaler av Ankarhagen

WECL AB, specialiserade på läckagetätning, hyr 425 kvadratmeter lager och produktionsyta på Betongvägen 1, Karlstad. Avtalet löper på tre år.

Ankarhagen välkomnar WECL AB till sina nya lokaler i fastigheten Ilanda 1:13, belägen på Ilandas industriområde utanför Karlstad. Lokalen består av lager, produktionsyta och omklädningsrum. WECL är specialiserade på läckagetätning och består av ett team ingenjörer med över 70 års samlad erfarenhet i läckagetätningsbranschen. WECL erbjuder helhetslösningar inom flera olika industriområden, såsom tätning av läckor under drift, 3D-scanning & Reverse Engineering och mobil bearbetning. Utöver Karlstad har WECL för närvarande kontor i Göteborg, Gävle och Stockholm.

Fastigheten ligger i direkt anslutning till riksväg 61 och 62, med närhet till E18. Ett utmärkt läge för WECL som nu enkelt kan nå uppdragsgivare över hela Värmland.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies