SEPTEMBER 2021

Work System etablerar sig i Ankarhagens lokaler i Västerås

Work System öppnar verkstad och showroom i Ankarhagens fastighet Likströmmen 6 i Västerås. Den drygt 300 kvadratmeter stora lokalen har total anpassats för hyresgästens bilinrednings-och bilutrustningsverksamhet. Hyreskontraktet löper på 5 år.

Work System, som arbetar med att inreda och utrusta bilar, finns sedan tidigare etablerade på ett tjugotal orter runt om i Sverige. I september öppnar de en nybyggd verkstad och showroom med tillhörande kontor på Omformargatan 7 i Västerås.

- Efter en rolig byggperiod ser vi nu fram emot att möta västeråsarna. Ankarhagen har varit lyörda för våra behov och trevliga att jobba med. Vi är supernöjda med lokalen och pricken över i är den fem meterhöga pylonen som gör det enkelt att hitta hit, säger Victor Josefsson på WorkSystem.

Ankarhagens vd Markus Sjövall kommenterar inflyttningen såhär;

- Det har varit ett nöje att samarbeta med WorkSystem. Arbetet med att verksamhetsanpassa fastigheten från en tom lokal till ett säljande showroom har gått friktionsfritt.

Andra hyresgäster i fastigheten är Samhall som är hyresgäst till Ankarhagen sedan mars 2020.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies