Februari 2020

Ankarhagen gör kompletterings- förvärv i Karlstad

Under 2019 förvärvade Ankarhagen tio fullt uthyrda industrifastigheter på expansiva Örsholmen och Lamberget i Karlstad. Nu genomför Ankarhagen ett kompletteringsförvärv av fastigheten Hammaren 24 med en uthyrningsbar yta på 2 115 kvadratmeter. Fastigheten är vid förvärvet fullt uthyrd.

Ankarhagen har förvärvat fastigheten Hammaren24 på Lambergets industriområde i Karlstad av VHT Byggplåt AB. Fastigheten som är belägen på expansiva Lamberget med närhet till centrum och E18 erbjuder goda logistik förutsättningar med lokaler anpassade för flexibla verksamheter.

- Vårt syfte med ett kompletteringsförvärv som detta är att öka närvaron i området för att kunna erbjuda våra hyresgäster flexibilitet med ett stort utbud, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Den uthyrbara arean för Hammaren 24 uppgår till 2 115 kvadratmeter och fastigheten är vid förvärvet fullt uthyrd till VHT Byggplåt, Städtjänst i Värmland med flera.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies