Karlstad

Brisen 5

Denna fastighet har stora öppna markytor i nära anslutning till E18. Området ligger öster om Karlstad centrum och utgörs huvudsakligen av industri, kontor och handel. Byggnaden har luftiga lokaler med högt i tak och god porthöjd. Fastigheten drivs med 100% grön el: vind, vatten, sol och biobränsle.

Just nu: 1 Ledig Lokal

1 215 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Brisen 5
Ort
Karlstad
Adress
Stormgatan 20
Storlek (kvm)
4 138
MARK (kvm)
15 400
HYRESGÄSTER
Auctionera, Areco, Multiloader m.fl.

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies