Mars 2014

Ankarhagen tecknar 10-årigt hyresavtal med Ryds Bilglas i Karlstad

Under 2013 förvärvade fastighetsbolaget Ankarhagen fastigheten Vredet 3 på Våxnäs industriområde i Karlstad. Nu står det klart att Ryds Bilglas tecknar ett tioårigt hyresavtal med Ankarhagens som under kommande året kommer att uppföra en skräddarsydd byggnad efter hyresgästens behov och önskemål.

- Vi är mycket glada över att välkomna Ryds Bilglas som långvarig hyresgäst. Vi eftersträvar långa hyresavtal då det ger stabilitet och extra goda möjligheter till lokalanpassningar. Vi ser fram emot ett nära samarbete med Ryds Bilglas i det nya byggnaden som uppförs på fastigheten, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies