SEPTEMBER 2022

Ankarhagen anställer kommersiell förvaltare i Karlstad

Ankarhagen anställer Josefine Karning som kommersiell förvaltare. Josefine kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Karlstad med omnejd.

Josefine kommer senast ifrån Gladsheim Fastigheter, där hon arbetat med förvaltning av bostäder och lokaler samt deltagit i förvärvsprocesser. Hon har även arbetat som förvaltare hos Lantmännen.

Det som lockade Josefine till Ankarhagen var den entreprenörsanda som finns där och den slimmade organisationen med dess korta beslutsvägar.

- Jag är nöjd med att ha anställt en kommersiell förvaltare som är baserad i Karlstad, då bolaget har en stor verksamhet där. Med Josefine på plats kommer vi att kunna erbjuda våra hyresgäster en ännu bättre tillgänglighet, säger MarkusSjövall, VD och koncernchef.

 Josefine tillträdde tjänsten den 19 september 2022.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies