November 2020

Ankarhagen möjliggör nysatsning - bygger padelhall i Eskilstuna

Ankarhagen bygger padelhall och inleder detaljplaneändring i Eskilstuna

Vid årsskiftet slår NumberOneGym upp portarna till en ny padelhall på Kungsgatan i Eskilstuna. Ett tioårigt hyresavtal har gjort det möjligt för fastighetsbolaget Ankarhagen att på rekordtid bygga hallen i nära samarbete med NumberOneGym. Samtidigt ansöker Ankarhagen om detaljplaneändring av den 36 000 kvadratmeter stora fastigheten Vintergatan 23, markområdet där padelhallen kommer att ligga.

NumberOneGym är hyresgäst hos Ankarhagen sedan 2018 då företaget startade verksamhet i Ankarhagens lokaler. Företaget har vuxit snabbt och har idag 1500 medlemmar. Med ett tioårigt avtal i botten har Ankarhagen nu byggt lokaler intill för konceptet NumberOnePadel. Den nya padelhallen inrymmer sex dubbel- och två singelbanor.  

 - Vi såg stor entreprenörsanda hos Gustav och Adam redan när vi tecknade vårt första hyresavtal för två år sedan. Det känns roligt att vara med på deras tillväxtresa genom att erbjuda dem kompletterande lokaler för padel, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 - Ankarhagen har alltid varit lyhörda för våra behov och planer. Vi har varit ett bra team under hela byggprocessen där jag upplever Ankarhagen som extremt lösningsorienterade, säger Gustav Hellgren, delägare NumberOneGym.

 Ankarhagen har under hösten också fått positivt förhandsbesked från Eskilstuna Stadsbyggnadskontor om att komplettera detaljplanen för fastigheten till exploatering för handel, kontor och rekreation. Fastigheten på 36 000 kvadratmeter ligger på Kungsgatan som leder direkt in till Eskilstuna centrum.

 - Vi ser fram emot att möjliggöra attraktiva lokaler för företag verksamma inom exempelvis handel ett stenkast från Eskilstunas centrum, avslutar Markus Sjövall.

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 450 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 95 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies