OKTOBER 2023

Ankarhagen rekryterar två kommersiella förvaltare

I oktober välkomnade Ankarhagen två nya kommersiella förvaltare till bolaget; Ida Sylvan och Gustav Kalm. Dessa nyckelroller kommer att stärka den kommersiella förvaltningen som ett led i bolagets fortsätta tillväxtstrategi. Ida och Gustav kommer att fokusera på aktivt uthyrningsarbete samt utveckla relationen till kunder och samarbetspartners.

”Vi är mycket glada över att ha Ida och Gustav ombord. Ankarhagen har en tydlig tillväxtstrategi och ett bestånd omfattande 118 000 kvm uthyrningsbar yta och ca 110 hyresgäster. I och med denna förstärkning av förvaltningsteamet kan vi fortsätta att förädla och skapa värde i våra fastigheter”, säger Markus Sjövall, VD på Ankarhagen.

Ida kommer senast ifrån Scandinavian Property Group, SPG i rollen som Director Investment and Asset Management; ”Jag är glad att ansluta mig till teamet och att som kommersiell förvaltare jobba vidare med beståndet och de projekt som ligger i pipen. Med mina tidigare erfarenheter av projektutveckling hoppas jag kunna bidra till Ankarhagens uttalade och spännande tillväxtresa.”

Gustav kommer senast från Fastpartner i rollen som förvaltare; ”Jag sökte mig till Ankarhagen eftersom det är ett intressant och nytänkande bolag där jag har stora möjligheter att fortsätta utvecklas i min roll som förvaltare och bidra med tidigare erfarenheter”.

Ankarhagen förvärvar, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter inom lager, lätt industri och handel. Koncernens fastigheter är belägna i Mellansverige, från Stockholm i öst till Karlstad i väst. Ida och Gustav kommer att utgå från Ankarhagens kontor i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies