SEPTEMBER 2020

Ankarhagen rekrytrerar erfaren marknadsförare - välkommen Andreas Sjövall

Andreas Sjövall har lång bakgrund inom kommunikation och marknadsföring, bland annat som kreativ direktör för medieföretaget Viacom International. Nu blir Andreas marknadsansvarig på Ankarhagen med ansvar för att beskriva bolagets riktning framåt. Andreas, som ansluter till teamet den 15 september, kommer även att ansvara för den viktiga dialogen med Ankarhagens kunder och intressenter.

Strax efter sommaren stod det klart att Andreas Sjövall, som närmast kommer från Viacom International, börjar hos Ankarhagen som marknads-och kommunikationsansvarig.

Andreas, som länge har sneglat på fastighetsbranschen, ser framemot att ansluta till teamet hos Ankarhagen.

- Sedan länge har jag flera nära och kära som arbetar med fastigheter och jag vet att branschen, tvärtemot vad många kanske tror, är extremt kreativ och snabbrörlig. Jag ser fram emot att bidra till att göra Ankarhagen ännu mer tillgänglig och hoppas kunna förstärka företagets personlighet och satsningar i nya och etablerade sammanhang, säger Anderas Sjövall.

 Ankarhagen hälsar Andreas varmt välkommen och ser fram emot en färgsprakande höst.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies