September 2014

Ankarhagen gör kompletteringsförvärv i Eskilstuna

Ankarhagen genomför ett förvärv i det expansiva området Valhalla i Eskilstuna. Under 2014 förvärvades Neonljuset 1 , och nu genomförs ett kompletteringsförvärv av Neonljuset 3 lokaliserad i samma mikroläge. Fastigheten förvärvas av Schenker Property Sweden AB.

Ankarhagen genomför löpande kompletteringsförvärv och investeringar i befintliga fastigheter. Nu förvärvar bolaget fastigheten Neonljuset 3 med en uthyrningsbar yta om 1 700 kvadratmeter av Schenker Property Sweden.

- Vi letar aktivt efter kompletterande affärer i områden där vi redan är etablerade. Syftet är att skapa nya möjligheter i underpresterande fastigheter och på outnyttjad mark för att ge våra hyresgäster ännu större valmöjlighet, säger MarkusSjövall, vd Ankarhagen.

Sedan tidigare äger Ankarhagen fastigheten Neonljuset 1, vilket innebär att bolaget efter förvärvet av Neonljuset 3 äger totalt 24 000 kvadratmeter detaljplanerad mark i det expansiva industri- och handelsområdet Valhalla.

 Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies