April 2022

Ankarhagen rekryterar Sara Kvillerud som ekonom

”Jag fångades av framåtandan på Ankarhagen”

I mitten av april börjar Sara Kvillerud som ekonom på Ankarhagen. Sara, som senast kommer från den digitala redovisningsbyrån Trimero, ser fram emot att ansluta till det drivna teamet på Ankarhagen.

Ankarhagen fortsätter att växa i snabb takt. Nu står det klart att Sara Kvillerud börjar som ekonom på bolaget den 11 april där hon kommer att arbeta nära CFO, Joakim Fredin. Sara ser fram emot att bidra med sin kompetens och erfarenhet inom redovisning och rapportering från tidigare arbetsplatser såsom EY, Aspia och Trimero.

- Det känns roligt att ansluta i en så spännande fas som Ankarhagen befinner sig i och få möjlighet att vässa bolagets processer inom mitt område. Jag fångades av framåtandan på Ankarhagan i kombination med den familjära känslan i bolaget, säger Sara Kvillerud.

- Vi är mycket glada över att Sara börjar hos oss och har redan sett prov på flera av hennes färdigheter. Utöver hennes kompetens och driv är det extra roligt att hon är uppvuxen i Karlstad där vi har en stor del av vårt bestånd, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies