Augusti 2014

Ankarhagen välkomnar tio nya hyresgäster till Telefonen 1

Fastighetsbolaget Ankarhagen välkomnar tio nya hyresgäster til fastigheten Telefonen 1 i Marielunds Industriområde i Kristinehamn.

Under 2013 förvärvade Ankarhagen fastigheten Telefonen 1 i Marielunds Industriområde i Kristinehamn. Byggnaden på 9 000 kvadratmeter har stora ytor som lämpar sig väl för verksamheter som produktion och lager.

Nu välkomnar Ankarhagen tio nya hyresgäster till Marielund. Kalmar AB, Cargotec AB, HIAB AB, Steamwash AB, Catolytech AB, Verktygsgrossisten AB och JA Gårdstjänst AB är några av de företag som valt att omlokalisera sin verksamhet till Telefonen 1.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies