Maj 2020

Alex Ander börjar som förvaltare hos Ankarhagen

Fastighetsbolaget Ankarhagen har vuxit stabilt sedan starten 2010. Nu utökas teamet med en ny förvaltare, Alex Ander.

- Vi må hålla på med förvärv och utveckling av fastigheter, men vår viktigaste tillgång är utan tvekan våra hyresgäster. Utan dem har vi ingen affär och vårt uttalade fokus är att vara exceptionellt tillgängliga och lyhörda. Här kommer Alex talang för relationsskapande väl till pass och vi hälsar honom varmt välkommen, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies