Juni 2019

Stina Alke blir ekonomiansvarig på Ankarhagen

Nu står det klar att Stina Alke med bakgrund inom fastighetsbranschen börjar som controller och ekonomiansvarig på Ankarhagen. Teamet på Ankarhagen hälsar Stina varmt välkommen i gänget.

 - Stinas erfarenhet av finansiell rapportering i kombination med ett brinnande intresse av fastighetsbranschen gör henne till helt rätt person när vi nu går in i nästa fas. Vi önskar henne varmt välkommen till teamet, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 - När man kommer in i en ny verksamhet måste man vara både nyfiken och en god lyssnare. Jag ser fram emot att lära känna mina kollegor och våra hyresgästers verksamhet med hopp om att bidra till att möta deras framtida behov, säger Stina Alke.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies